П`ятниця, 26.04.2024, 00:39
"EXERCITATIO ARTEM PARAT" Вправи породжують майстерність
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 16

      Цьогорічна Спартакіада школярів Солонянщини набрала повних обертів: за два місяці проведено змагання з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч", спортивного туризму, настільного тенісу, футзалу серед юнаків та серед дівчат, а попереду - ще близько двох десятків змагань. Відрадно, що в змаганнях приймають участь команди всіх навчальних закладів району, незалежно від підпорядкування відділу освіти райдержадміністрації чи відділам освіти об'єднаних територіальних громад. Це підвищує конкурентноздатність учасників змагань, дає можливість визначити дійсно кращі команди з певних видах спорту. Для цілеспрямованої підготовки до змагань розміщуємо Календар Спартакіади на 2016-2017 н.р. Бажаємо всім учасникам змагань рекордів і перемог.

Переглядів: 444 | Додав: nikolay | Дата: 16.11.2016 | Коментарі (0)

   Сім команд загальноосвітніх шкіл району прийняли участь в фіналі цьогорічної командної першості з настільного тенісу на призи Кубка Полімерки, яка пройшла в спортивній залі Тритузнянського НВК. На цей раз учасниками змагань були команди Криничанської СЗШ, Єлізарівської СЗШ, Письмечівської СЗШ, Солонянських СЗШ №1, СЗШ №2,  Олександропільського  та Тритузнянського НВК. На попередньому етапі команди були розділені на дві підгрупи, в яких для продовження боротьби потрібно було вибороти перше або друге місце. В групі А кращими виявились команди Криничанської СЗШ та Олександропільського НВК; в групі Б - Тритузнянського НВК та Єлізарівської СЗШ, вони і продовжили боротьбу за головні нагороди турніру. В півфіналі криничани впевнено перемогли єлізарівців з рахунком 4:0, а тритузняни у напруженій боротьбі були кращими за олександропільців – 3:2. У втішному фіналі за третє місце команда Олександропільського НВК переграла команду Єлізарівської СЗШ з рахунком 3:1. А ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: nikolay | Дата: 16.11.2016 | Коментарі (0)

     Спортивний туризм – цікавий і зваблюючий вид спорту. Якщо ти відчув смак неповторності змагань на березі річки – посеред дрімучого лісу – або біля підніжжя гір, то є велика ймовірність, що це захоплення стане розрадою для душі і серця на все життя. А якщо ти долучився до цієї справи ще в шкільні роки, то це ще гарний шанс бути здоровим і витривалим. Саме з цією метою щорічно проводяться районні та обласні змагання з спортивного туризму та туристичного орієнтування. Школярі люблять цей вид Спартакіади, де можна продемонструвати чіткість командних дій при встановленні палатки, точність у вмінні в’язати вузли, синхронність під час подолання смуги перешкод та віртуозну техніку водіння велосипеда.

Ось і цьогорічні районні змагання, які пройшли на березі ставка «Геройський» поблизу райцентру, зібрали дев’ять команд школярів, де туризм має пріоритети в спортивному житті навчального закладу. Привільнянськ ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: nikolay | Дата: 16.11.2016 | Коментарі (0)

Пошук
smileys

Таймер

...

Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту

«Методичний портал»


Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz