Четвер, 25.04.2024, 14:37
"EXERCITATIO ARTEM PARAT" Вправи породжують майстерність
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

   Сім команд загальноосвітніх шкіл району прийняли участь в фіналі цьогорічної командної першості з настільного тенісу на призи Кубка Полімерки, яка пройшла в спортивній залі Тритузнянського НВК. На цей раз учасниками змагань були команди Криничанської СЗШ, Єлізарівської СЗШ, Письмечівської СЗШ, Солонянських СЗШ №1, СЗШ №2,  Олександропільського  та Тритузнянського НВК. На попередньому етапі команди були розділені на дві підгрупи, в яких для продовження боротьби потрібно було вибороти перше або друге місце. В групі А кращими виявились команди Криничанської СЗШ та Олександропільського НВК; в групі Б - Тритузнянського НВК та Єлізарівської СЗШ, вони і продовжили боротьбу за головні нагороди турніру. В півфіналі криничани впевнено перемогли єлізарівців з рахунком 4:0, а тритузняни у напруженій боротьбі були кращими за олександропільців – 3:2. У втішному фіналі за третє місце команда Олександропільського НВК переграла команду Єлізарівської СЗШ з рахунком 3:1. А ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: nikolay | Дата: 16.11.2016 | Коментарі (0)

     Спортивний туризм – цікавий і зваблюючий вид спорту. Якщо ти відчув смак неповторності змагань на березі річки – посеред дрімучого лісу – або біля підніжжя гір, то є велика ймовірність, що це захоплення стане розрадою для душі і серця на все життя. А якщо ти долучився до цієї справи ще в шкільні роки, то це ще гарний шанс бути здоровим і витривалим. Саме з цією метою щорічно проводяться районні та обласні змагання з спортивного туризму та туристичного орієнтування. Школярі люблять цей вид Спартакіади, де можна продемонструвати чіткість командних дій при встановленні палатки, точність у вмінні в’язати вузли, синхронність під час подолання смуги перешкод та віртуозну техніку водіння велосипеда.

Ось і цьогорічні районні змагання, які пройшли на березі ставка «Геройський» поблизу райцентру, зібрали дев’ять команд школярів, де туризм має пріоритети в спортивному житті навчального закладу. Привільнянськ ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: nikolay | Дата: 16.11.2016 | Коментарі (0)

Вересень... Знову після літа наповнені бурхливою дитячою енергією шкільні кабінети, коридори і, звичайно, спортивні майданчики і спортзали. РМО вчителів фізкультури щиро вітає учнів ЗНЗ району, вчителів, батьків з початком нового походу вихованців за грунтовними знаннями та міцним козацьким здоров'ям. Попередній 2015-2016 н. р. вже став історією, В плані спортивних досягнень він приніс перемогу збірній району з футзалу серед дівчат у віковій групі U-11 (вчителі Мельник С.В. , Шмигельська В.М.) та третє місце збірної району з допризовної фізичної підготовки (ічителі Сергієнко В.Г, Захарченко В.І., Баралей І.М.) в рамках оьласної Олімпіади школярів Дніпропетровщини. Цікаво та напружено пройшли більшістьзмагань районної Спартакіади, - про що свідчить рейтингова таблиця підсумків змагань.за 2015-2016 н.р.

Переглядів: 480 | Додав: nikolay | Дата: 21.09.2016 | Коментарі (0)

      В районному ткрі Всеукраїнського конкурсу на кращий малюнок за тематикою "Олімпійський рух: історія та сьогодення" прийняли участь 59 учасників. Журі конкурсу підвело підсумки і визначило переможців, призерів та лауреатів цьогорічного змагання юних спортивних художників. У віковій групі 6-9 років переможуем став Недвига Єгор з Жданівської СЗШ, на другому місці - Максімцова Поліна з Калинівської НСЗШ, третє місце дісталося Кучішкіній Вікторії з Башмачанської СЗШ та Заброді Сергію з Солонянської СЗШ №2. Серед учасників вікової групи 10-13 років перемогу святкувала Могила Дар'я з Жданівської СЗШ, на другому місці - Іващенко Анастасія також представниця Жданівської СЗШ, на третьому - Сушинська Ксенія з Солонянської СЗШ №2. Серед найстарших (14 років і старші) перемогу виборола Соломчак Анастасія з Василівської СЗШ-інтернат, на другому місці - Кіпріч Св ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: nikolay | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

         За ініціативи Міністерства освіти і науки та Федерації футболу України  з нинішнього навчального року для вікової групи одинадцятирічних юнаків та дванадцятирічних дівчат започатковано нові змагання «Шкільної футзальної ліги України». Згідно Положення перший етап цих змагань пройшов в грудні-січні в навчальних закладах району, а на початку лютого на базі спортивної зали Солонянської СЗШ №2 проведено районні змагання, в яких прийняли участь вісім команд юнаків: з Аполонівської НСЗШ, Башмачанської СЗШ, Березнуватівської СЗШ, Єлізарівської СЗШ, Жданівської СЗШ, Новопокровської СЗШ, Привільнянської СЗШ, Солонянської СЗШ №2 та чотири команди дівчат з Березнуватівської СЗШ, Єлізарівської СЗШ, Криничанської СЗШ, Солонянської СЗШ №2. Незважаючи на те, що для багатьох учасників це був перший турнір районного масштабу, дівчатка  і хлопчики продемонстрували певний рівень майстерності та жадобу боротьби, а головне – отримали насолоду ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: nikolay | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

  Одним з модулів, які вивчаються за програмою фізкультури основної та старшої школи є "Баскетбол" - гра, яка розвиває швидкість, спритність, мобільність, влучність, а ще - колективізм і відповідальність. Вже в 5 класі учні знайомляться з початковими елементами бюаскетболу, вчителі вчать їх  правил гри і розпочинають шліфувати техніку ведення м'яча, передачі його партнеру та влучності попадання в корзину. В шостому та сьомому класі проводиться робота з удосконалення ігрових навичок, а у восьмому - формуються навички тактичних дій, награється склад майбутньої збірної школи, на виході: в 9-10-11 класі в школі првинна бути конкурентноздатна команда юнаків і команда дівчат. Все це, звичайно, при серйозному професійному і відповідальному відношенні до своєї роботи вчителя фізкультури. На жаль, справжніх фанатів популяризації баскетболу серед вчителів нашого району дуже мало. До їх з впевненістю можна зарахувати лише Мануйленка В.С. з Єліза ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: nikolay | Дата: 01.03.2016 | Коментарі (0)

      В нашому районі склалася гарна традиція: наприкінці жовтня та на початку листопада проводити турніри з футзалу серед юнаків та серед дівчат загальноосвітніх закладів. Не виключенням стала і цьогорічна Спартакіада школярів Солонянщини - три ігрові дні були віддані шанувальникам мініфутболу або як його ще називають - футзалу,

      07 жовтня проведено зональні змагання в спортивних залах Новопокровської СЗШ та Жданівської СЗШ, де за чотири перепустки до фіналу сперечалися по 16 команд. В Новопокровці: команди Павлівської НСЗШ, Мопрівської СЗШ, Петриківської НСЗШ, Олександропільського НВК, Березнуватівської СЗШ, Новопокровської СЗШ, Криничанської СЗШ та Єлізарівської СЗШ грали по круговій системі.Безперечним фаворитом цього турніру стала команда Олександропільського НВК, яка здобула 7 перемог, забила у ворота суперників 34 голи і не пропустила у свої ворота жодного. А на другу путівку до фіналу претендували команди Новопокровсь ... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: nikolay | Дата: 25.02.2016 | Коментарі (0)

      Вісім команд загальноосвітніх шкіл району прийняли участь в цьогорічній командній першості з настільного тенісу, яка пройшла  21жовтня в спортивній залі Василівської СЗШ - інтернат. На цей раз учасниками були команди Новомар'ївської НСЗШ, Криничанської СЗШ, Микільської на Дніпрі СЗШ, Єлізарівської СЗШ, Письмечівської СЗШ, Василівської СЗШ - інтернат, Олександропільського НВК та Тритузнянського НВК. Ігри проводились по круговій системі, де в кожній команді грали два юнаки і дві дівчини.Турнір, який зразково організуівав керівник гуртка "Іскра" Василівської СЗШ - інтернат Москаленко О.В., пройшов в захоплюючій та безкомпромісній боротьбі, про що свідчить підсумкова таблиця чемпіонату. Слід відзначити, що три основні претенденти на перемогу команди Василівської СЗШ, Олександропільського НВК та Тритузнянського НВК наброли однакову кількість очок і для виявлення переможця і призерів довелося рахувати р ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: nikolay | Дата: 22.02.2016 | Коментарі (0)

    30 вересня на кросових доріжках Письмечівського лісу проведено традиційний легкоатлетичний крос серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів району. Юнаки змагалися на дистанції 1000 м, а дівчата - 800 м. за медалі в особистому заліку та головний приз командних змагань - Кубок кросовиків сперечалися 12 ткоманд: Єлізарівської СЗШ, Солонянської ДЮСШ, Петриківської НСЗШ, Олександропільського НВК, Мопрівської СЗШ, Письмечівської СЗШ, Калинівської НСЗШ, Військової СЗШ, Березнуватівської СЗШ, Привільнянської СЗШ, Сурсько-Михайлівської СЗШ, Василівської СЗШ-інтернат. Всього - 23 юнаки та 19 дівчат. Сонячна тепла осіння погода сприяла проведенню змагань, команда Єлізарівської СЗШ на чолі з вчителем фізкультури Мануйленком В.С. напередодні підготувала чудові кросові траси. Одним словом: змагатися в таких умовах на свіжому повітрі - одне задоволення! І цим сповна скористалися переможці серед юнаків: Кулак Анатолій (Петриківська НСЗШ) - І місце, Собильськи ... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: nikolay | Дата: 22.02.2016 | Коментарі (0)

           За програмою Спартакіади шеолярів Солонянщини в 2014-2015 навчальному році проведено 22 змагання, в яких взяли участь  1701 учень з навчальних закладів району. В загальному заліку третій рік поспіль перше місце вибороли юні спортсмени Єлізарівської СЗШ (вчителі фізкультури Мануйленко В.С., Колесник В.П.), на другому місці - учні Солонянської СЗШ №1 (вчителі Дмітрієв П.М., Волощенко Н.М., Якименко Н.Д., Лисенко О.В.), на третьому місці - учні Василівської СЗШ-інтернат (вчителі В'язова Л.Л., Сергієнко В.Г.). На жаль, в жодному із змагань не прийняли участі учні Малозахаринської, Малокалинівської, Миропільської, Новомар'ївської, Павлівської НСЗШ та Червоно-Маяцького НВК. Результативність участі в змаганнях засвідчує рейтингова таблиця підсумків Спартакіади 2014-2015 н.р.         ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: nikolay | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 »
Пошук
smileys

Таймер

...

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

«Методичний портал»


Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz