Середа, 24.04.2024, 11:23
"EXERCITATIO ARTEM PARAT" Вправи породжують майстерність
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів
         Традиційно на початку лютого проодяться фінальні змагання чемпіонатів району  серед дівчат загальноосвітніх навчальних закладів району. В цьому році вони приурочені 25 річниці виводу радянських військ з Афганістану. Юні спортсмени свої досягнення присвятили землякам - афганцям, які пройшли крізь пекло воєнних випрбувань, виконуючи інтернаціональний обов'язок. На попередньому етапі чемпіонату серед дівчат проведено зональні турніри новопокровського та солонянського округів.                                                                                                                                В ... Читати далі »
Переглядів: 621 | Додав: nikolay | Дата: 20.02.2014 | Коментарі (0)

На сайті  вчителя Березнуватівської СШ Мельника С.В.  "Чемпіон" розміщено матеріали  засіданнях шкільного методоб'єднання вчителів фізкультури. Ці матеріали будуть  корисні при використанні їх в роботі з учнями початкової, основної та старшої школи.

Вхід через Сайти наших вчителів.

Переглядів: 540 | Додав: nikolay | Дата: 19.01.2014 | Коментарі (0)

Відповідно до плану проведення ІІ туру Всеукраїнських предметних олімпіад 07 грудня в чотирьох освітніх округах проведено  відбірковий тур олімпіади з фізкультури. Чітко організовано проведення теоретичного і практичного блоків в Солонянському та  Єлізарівському освітніх округах, натомість в Новопокровському та Олександропільському - програма відбіркового туру виконана не в повній мірі, що спричинило низьку результативність учасників.За результатами відбіркового туру було сформовано групу юнаків та групу дівчат,які змагалися в очному турі.
21 грудня в Солонянській СЗШ №1 проведено очний тур. 
Серед юнаків найкраще виступили: І місце - Соловей Ростислав, Солонянська СЗШ №1 (вчитель фізкультури Якименко Н.Д.): ІІ місце - Буряк Станіслав, Березнуватівська СЗШ (вчитель Мельник С.В.); ІІІ місце - Помазан Максим, Єлізарівська СЗШ (вчитель Мануйленко В.С.). 
В групі дівчат перемогу виборола Паденко Маргарита, Тритузнянський НВК (вчитель Баралей І.М. ... Читати далі »
Переглядів: 544 | Додав: nikolay | Дата: 14.01.2014 | Коментарі (0)

Традиційно в останній місяць року учні загальноосвітніх шкіл району визначають переможців та призерів районної Спартакіади з баскетболу.
14 грудня в спортивній залі Жданівської СЗШ змагались кращі баскетбольні команди дівчат. На цей раз до традиційних суперниць з Єлізаровл та Письмичево долучились деб'ютанки чемпіонату - дівчата з Мопрівської СЗШ. На жаль не прийняли участі в змаганнях спортсменки з Жданівської СЗШ, які на протязі двох останніх  років  боролися за перемогу в турнірі. 
За підсумками змагань третє місце посіла команда дівчат Мопрівської СЗШ (вчитель фізкультури Титаренко С.П.), друге місце третій рік поспіль вибороли дівчата Письмечівської СЗШ (вчитель Шмигельська Ф.С.). Чемпіонками теж втретє стали вихованки Мануйленка В.С., дівчата Єлізарівської СЗШ: Письменна Анастасія, Петручик Ольга, Горохова Анастасія, Конторук Катерина, Гаркуша Вікторія.
Переглядів: 511 | Додав: nikolay | Дата: 30.12.2013 | Коментарі (0)

До уваги директорів шкіл та вчителів фізкультури!
Дніпропетровське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту КФВС МОН України проводить обласний конкурс "Кращий спортивний майданчик". Вам необхідно до 16.12 2013 року подати В РНМК подання та фотографії в електронному вигляді на адресу schmigelnic@gmail.com.
Форма подання додається. 
Переглядів: 582 | Додав: nikolay | Дата: 12.12.2013 | Коментарі (0)

Вчора, 21 листопада 2013 року, в кабінетах СШЛНІТ відповідно до плану роботи Солонянського районного науково-методичного кабінету відбулися заходи Єдиного дня інформаційного супроводу.
Засідання творчих груп учителів інформатики та фізичної культури провели методисти Солонянського РНМК Заброда Олександр Миколайович та Шмигельський Микола Степанович. Працівники Солонянської шкільної лабораторії нових інформаційних технологій забезпечили технічну підтримку при проведенні практичної частини засідань.
Переглядів: 487 | Додав: Elena | Дата: 22.11.2013 | Коментарі (0)

Спортивна зала Жданівської СЗШ 9 листопада була перповнена незвичайними футболістами - третій рік поспіль тут проходив фінал чемпіонату району з футзалу серед дівчат ЗНЗ. На цей раз до традиційних суперників - команд Березнуватівської, Єлізарівської, Криничанської СЗШ, добавились команди Жданівської, Мопрівської СЗШ та Аполонівської НСЗШ. На першому етапі змагань суперники змагались в двох групах: 
В групі А минулорічні чемпіонки з Єлізарівської СЗШ по черзі переграли дівчат з Жданівської СЗШ 11:0 та Аполонівської НСЗШ 3:0 і забронювали місце в головному фіналі. Дівчата з Жданівської СЗШ зіграли з сусідами з Аполонівки внічию 1:1, були влучнішими при пробитті пенальті 2:1 і вибороли право грати за третє місце.
В групі Б суперниці з Березнуватівської та Мопрівської СЗШ розійшлися в першій грі миром 0:0, а ... Читати далі »
Переглядів: 534 | Додав: nikolay | Дата: 21.11.2013 | Коментарі (0)

Цьогорічні змагання школярів району з футзалу серед юнаків ЗНЗ, приурочені 70-річчю визволення Дніпропетровщини від німкцько-фашиських загарбників, проводились в два етапи:
19 жовтня в спортивних залах Новопокровської СЗШ  та Солонянської СЗШ №2 проведено зональні тури, на яких розіграли шість путівок до фіналу.
В Новопокровці силами мірялись збірні Березнуватівської, Єлізарівської, Криничанської, Мопрівської,Новопокровської СЗШ, Петриківської НСЗШ, Олександропільського НВК. В рівній напруженій боротьбі кращими виявились команди Новопокровської, Мопрівської СЗШ та Олександропільського НВК. Саме вони і вибороли путівки до фінальних змагань. Слід відзначити юнаків з Петриківської НСЗШ, які були близькими до потрапляння в трйку кращих, але в очній дуелі з командою сусідів з Олександропільського НВК програли ... Читати далі »
Переглядів: 499 | Додав: nikolay | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

Програма районного  туру Всеукраїнського спортивно-масовий захід серед дітей та юнацтва "Олімпійське лелеченя"

Місце проведення: спортивна зала Тритузнянського НВК

Початок змагань: 10.00

Учасники змагань: учні 5-6 класів (6 х ... Читати далі »

Переглядів: 2172 | Додав: nikolay | Дата: 12.11.2013 | Коментарі (0)

Гарною видалась погода наприкінці жовтня. осінні канікули школярів району насичені різноманітними подіями: екскурсіями, походами, поїздками до театрів, музеїв, на місця боїв, які проходили 70 років назад, коли радянські солдати звільняли нашу рідну Солонянщину від німецько - фашиських загарбників. Саме ювілею подвигу прадідів присвятили юні футболісти свої досягнення в фіналах районних змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч".
28 жовтня на шкільному стадіоні Мопрівської СЗШ відбувся фінал серед юнаків 2002 року народження:чотири команди - фіналісти виявляли переможця та призерів. В рівній, напруженій боротьбі сильнішими виявились вихованці Василівської СЗШ - інтернат (керівник гуртка Гайдаш І.А.), на другому місці - команда Єлізарівської СЗШ (вчитель фізкультури Мануйленко В.С.), на третьому - Мопрівської СЗШ (вчитель Титаренко С.П.).
30 жовтня на стадіоні Солонянської СЗШ №2 пройшов фінал серед юнаків 2001 року народження. Цей фінал зібрав всі шість команд, які в ... Читати далі »
Переглядів: 538 | Додав: nikolay | Дата: 01.11.2013 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 »
Пошук
smileys

Таймер

...

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

«Методичний портал»


Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz