П`ятниця, 29.03.2024, 16:03
"EXERCITATIO ARTEM PARAT" Вправи породжують майстерність
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів
Успішно виступили юні тенісисти району в командних змаганнях з настільного тенісу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. В зональних змаганнях, які пройшли 22 жовтнч в ДЮСШ м. Новомосковськ, наша команда перемогла суперників з м.Дніпропетровськ, м. Новомосковськ, Новомосковського, Дніпропетровського та Магдалинівського районів і зайняла І місце.    
25 жовтня в фіналі шести кращих команд області наші юні обдарування по черзі переграли з однаковим рахунком 5:1 сильні команди Нікопольського, Павлоградського, Криничанського та Петропавлівського районів. Найбільш напруженою і вирішальною стала гра з господарями змагань - командою м. Нікополь. Після шести індивідуальних спарингів рахунок був рівним 3:3. Для виявлення переможця довелося грати змішану парну зустріч. На жаль, дуету наної команди Івановій Т. та Єфімчуку Ол. трохи не вистачило досвіду участі в такого рівня змаганнях і вони поступилися своїм суперникам. В підсумку команда нашого району повторила минулоріч ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Додав: nikolay | Дата: 01.11.2013 | Коментарі (0)

Зональні змагання на призи клубу "Шкіряний м'яч" серед юнаків 2002 року народження пройшли 02 жовтня на шкільних стадіонах Башмачанської, Єлізарівської та Мопрівської СЗШ. 
В Башмачці змагалися чотири команди: Башмачанської, Василівської, Солонянських СЗШ №1 та СЗШ №2. В рівній боротьбі путівки до фіналу вибороли юні футболісти Солонянської СЗШ №1 (вчитель Дмітрієв П.М.) та Василівської СЗШ - інтернат (тренер Гайдаш І.А.)
В Єлізарово суперничали команди Березнуватівської, Жданівської та Єлізарівської СЗШ. В наступний тур змагань вийшли команди Єлізарівської СЗШ (вчитель Мануйленко В.С.) та Жданівської СЗШ (тренер Дрнисенко І.М.).
В Мопрівському путівки до фіналу здобули команди Мопрівської СЗШ (вчитель Титаренко С.П.) та Новопокровської СЗШ (вчитель Сєргеєв В.І.)
Фінальні змагання заплановано провести 26 жовтня на шкільному стадіоні Солонянської СЗШ №1.
Переглядів: 491 | Додав: nikolay | Дата: 16.10.2013 | Коментарі (0)

В суботу  12 жовтня в спортивному залі Василівської СЗШ – інтернат проведено командний чемпіонат району з настільного тенісу серед учнів загальноосвітніх шкіл району.  В змаганнях прийняли участь 10 команд:  Василівської, Дзержинівської, Єлізарівської, Криничанської, Письмечівської, Привільнянської, Солонянської СЗШ №1, Олександропіль-ського, Тритузнянського НВК та збірна резервістів секції настільного тенісу с. Василівка. Цьогорічний турнір вперше проходив як розиграш кубка «Заводу Полімкрдеталь», бо вже на протязі кількох  років з доброї волі директора Кравченка В.Я. головним спонсором з проведення всіх змагань школярів являється саме це підприємство.  За регламентом змагань в кожній команді  грали 3 юнаки та 3 дівчини. ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: nikolay | Дата: 16.10.2013 | Коментарі (0)

11.жовтня в парку Дружби м. Дніпропетровськ пройшли обласні змагання з легкоатлетичного кросу серед учнів ЗНЗ області. Команла нашого району в складі: Помазан Максим, Шаповалов Артем, Куценко Микола, Петров Руслан, Крюков Анатолій, Петручик Ольга, Горохова Анастасія, Рибальченко Вадерія, Зірніченко Анастасія, Годнюк Людмила виборола 5 місце серед  15 команд - учасниць. Особливо успішно виступили юнаки району, які в командному заліку показали другий результат, дівчата - восьмий, а тому до призового місця вся команда трохи не дотягнула. А, значить, є резерв над чим потрібно працювати і вчителям фізкультури, і тренерам ДЮСШ. До змагань юних легкоатлетів підготували вчителі  Мануйленко В.С., Мельник С.В., Дегтярьов С.О., Клешня В.А., Шмигельська Ф.С. Вітаємо учнів та їх наставників з гідним виступом, бажаємо нових успіхів та досягнеь. Виражаємо  вдячність за допомогу в  організації поїздки на змагання Олекандропільському сільському голові Муркович Л.І. та голо ... Читати далі »
Переглядів: 525 | Додав: nikolay | Дата: 11.10.2013 | Коментарі (0)


25 вересня в Солоному, Сурсько - Михайлівці та Криничеах проведено зональні змагання з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч" серед юнаків 2001 року народження.
 Цікавим виявияся турнір, що проходив на шкільному стадіоні Криничанської СЗШ, де за дві путівки до фіналу боролися шість команд: Криничанської, Мопрівської, Незабулинської, Новопокровської СЗШ, Петриківської НСЗШ та Олександропільського НВК. В напруженій боротьбі кращими виявились команди Петриківської НСЗШ (вчитель Радченко Ю.О.) та Новопокровської СЗШ (вчитель Сєргеєв В.І.)
Високою результативністю відзначились юні футболісти на змаганнях, які проходили в Сурсько - Михайлівській СЗШ, де грали команди Березнуватівської, Єлізарівської, Жданівської, Сурсько - Михайлівської СЗШ, Аполонівської НСШ та Чероно - Маяцького НВК, Команди в 8 іграх забили 21 гол, 9 з яких юні Березнуватівські футболісти. Путівки до фіналу вибороли команди Березнуватівської СЗШ (вчитель Мельник С.В.) та Єлізарівської СЗШ (вчитель М ... Читати далі »
Переглядів: 469 | Додав: nikolay | Дата: 10.10.2013 | Коментарі (0)

18 вересня проведено зональні змагання в трьох групах серед юнаків 2000 р.н.
       На шкільному стадіоні с. Петриківка змагалися 4 команди: Мопівської, Новопокровської СЗШ, Олександропільського НВК, Петриківської НСЗШ. Путівки в фінал вибороли юні футболісти Петриківської НСЗШ (вчитель Радченко Ю.О.) та Мопрівської СЗШ (вчитель Титаренко С.П.).
      В змаганнях, які проходили в Сурсько - Михайлівській СЗШ на дві путівки до фіналу претендували 6 команд: Березнуватівської, Жданівської, Єлізарівької, Сурсько - Михайлівської СЗШ, Аполонівської НСЗШ та Червоно - Маяцького НВК. Кращими виявились команди Єлізарівської СЗШ (вчитель Мануйленко В.С.) та Сурсько - Михайлівської СЗШ (вчитель Скугарєв В.А.).
      Шість команд розіграли дві путівки на стадіоні Солонянської СЗШ №2: Башмачанської, Василівської, Військової, Солонянської СЗШ №1, Солонянської СЗШ №2, Широчанської НСЗШ. Путівки до фіналу завоювали команди Башмача ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Додав: nikolay | Дата: 25.09.2013 | Коментарі (0)

27 вересня - Всесвітній день туризму. Команди юних туристів ЗНЗ району 28 вересня змагатимуться на спортивно - туристській поляні Писмечівського лісу за програмою спортивного туризму. Пропонуємо програму змагань та методичні рекомендації./sportivnij_turizm_27.09.2013.doc2
Переглядів: 500 | Додав: nikolay | Дата: 23.09.2013 | Коментарі (0)

   21 вересня на спортивній поляні Письмечівського лісу пройшли районні змагання школярів Солонянщини з легкоатлетичного кросу. За перемогу в командних змаганнях сперечались команди дев'яти шкіл: Березнуватівської, ВІйськової, Жданівської, Єлізарівської, Письмечівської, Привільнянської, Сурсько - Михайлівської СЗШ, Аполонівсько НСЗШ та Олександропільського НВК. Команду школи представляли 5 юнаків та 5 дівчат 1997-1998 р.н. Переможцями в командних змаганням стали:
І місце - Єлізарівська СЗШ (вчитель Мануйленко В.С.), ІІ місце - Олександропільський НВК (вчитель Дегтярьов С.О.),
ІІІ місце - Березнуватівська СЗШ (вчитель Мельник С.В.).
   В особистих змаганнях кращими стали серед юнаків: Помазан Максим (Єлізарівська СЗШ, І місце), Магас Владислав (Олександропільський НВК, ІІ місце), Петров Руслан (Олександропільський НВК, ІІІ місце); серед дівчат: Рибальченко Валнрія (Письмечівська СЗШ, І місце), Горохова Анастасія (Єлізарівська СЗШ, ІІ місце), Петручик Ольга ... Читати далі »
Переглядів: 503 | Додав: nikolay | Дата: 23.09.2013 | Коментарі (0)

З 9 по 13 вересня за ініціативи Національного Олімпійського Комітету в нашій державі проведено Олімпійський тиждень. Школярі Солонянщини взяли активну участь в заходах, які проводили їх наставники - вчителі фізкультури, основ здоров'я захисту Вітчизни, вожаті та педагоги - організатори./olimpijskij_tizhden-stattja_2013.doc 
Переглядів: 535 | Додав: nikolay | Дата: 23.09.2013 | Коментарі (0)

Шановні колеги! 13 вересня 2013 року в рамках  Олімпійського тижня в усіх навчальних закладах України  о 08.15 год проводиться День ранкової зарядки, який повинен стати початком проведення конкурсу на кращий аматорський відеоролик ранкової зарядки,  вранішня зарядка повинна стати обов'язковим режимним моментом  розпорядку роботи  ЗНЗ.               
На виконання доручення голови облдержадміністрації та наказу департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 03.09.2013 № 669/0/212-13 «Про проведення та відзначення Дня фізичної культури і спорту, проведення Олімпійського уроку на території Дніпропетровської області», з метою розвитку фізичної культури і масового спорту рекомендуємо провести Єдиний день ранкової зарядки у всіх навчальних закладах ... Читати далі »
Переглядів: 604 | Додав: nikolay | Дата: 12.09.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »
Пошук
smileys

Таймер

...

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту

«Методичний портал»


Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz