П`ятниця, 29.03.2024, 13:14
"EXERCITATIO ARTEM PARAT" Вправи породжують майстерність
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 21 » Чемпіони району - футзалістки Єлізарівької СЗШ
17:22
Чемпіони району - футзалістки Єлізарівької СЗШ
Спортивна зала Жданівської СЗШ 9 листопада була перповнена незвичайними футболістами - третій рік поспіль тут проходив фінал чемпіонату району з футзалу серед дівчат ЗНЗ. На цей раз до традиційних суперників - команд Березнуватівської, Єлізарівської, Криничанської СЗШ, добавились команди Жданівської, Мопрівської СЗШ та Аполонівської НСЗШ. На першому етапі змагань суперники змагались в двох групах: 
В групі А минулорічні чемпіонки з Єлізарівської СЗШ по черзі переграли дівчат з Жданівської СЗШ 11:0 та Аполонівської НСЗШ 3:0 і забронювали місце в головному фіналі. Дівчата з Жданівської СЗШ зіграли з сусідами з Аполонівки внічию 1:1, були влучнішими при пробитті пенальті 2:1 і вибороли право грати за третє місце.
В групі Б суперниці з Березнуватівської та Мопрівської СЗШ розійшлися в першій грі миром 0:0, а потім дівчата з Мопрівського у впертій боротьбі перемогли футзалісток з Криничанської СЗШ 2:1. В поєдинку між Криничанською та Березуватівською СЗШ вирішувалась доля і головного і втішного фіналів. Перемогли криничани 3:0 і цим забезпечили путівку до головного фіналу дівчатам з Мопрівської СЗШ, а самі задовольнилися можливістю боротися за третю сходину турніру.
В грі за бронзові медалі команда Криничанської СЗШ переконливо переграла команду Жданівської СЗШ  7:0.
А фінал турніру виявився і результативним, і захоплюючим. З самого початку ініціативу захватили дівчата з Єлізарово, але мопрівці вдало захищались і, навіть, повели в рахунку. Терези перемоги коливались майже до кінця 20-ти хвилинного поєдинку. Та все ж більш досвідчені спортсменки з Єлізарівської СЗШ зусиллями Петручик Олі та Письменної Насті змогли переважити чашу терезів на свою користь 4:3.
Таким чином другий рік поспіль чемпіоном стала команда Єлізарівської СЗШ (вчитель фізкультури Мануйленко В.С.), на другому місці - дівчата Мопрівської СЗШ (вчитель Титаренко С.П.), на третьому - Криничанської СХШ (вчитель Шмигельська В.М.).
У складі чемпіонів Єлізарівської СЗШ виступали: Письменна Анастасія, Петручик Ольга, Гаркуша Вікторія, Горохова Анастасія, Попенко Алла, Кулікова Анастасія, Мазурак Надія.
Вітаємо чемпіонів та призерів змагань. Запрошуємо долучитись до змагань в наступному році представниць інших шкіл. Тренуйтесь і ви обов'язково будете переможцями - в першу чергу, в боротьбі за своє здоров'я.   
Переглядів: 531 | Додав: nikolay | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
smileys

Таймер

...

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Друзі сайту

«Методичний портал»


Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz