П`ятниця, 19.04.2024, 10:55
"EXERCITATIO ARTEM PARAT" Вправи породжують майстерність
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Грудень » 30 » І знову краші юнаки з Солонянської СЗШ №1 та дівчата з Єлізарівської СЗШ
16:54
І знову краші юнаки з Солонянської СЗШ №1 та дівчата з Єлізарівської СЗШ
Традиційно в останній місяць року учні загальноосвітніх шкіл району визначають переможців та призерів районної Спартакіади з баскетболу.
14 грудня в спортивній залі Жданівської СЗШ змагались кращі баскетбольні команди дівчат. На цей раз до традиційних суперниць з Єлізаровл та Письмичево долучились деб'ютанки чемпіонату - дівчата з Мопрівської СЗШ. На жаль не прийняли участі в змаганнях спортсменки з Жданівської СЗШ, які на протязі двох останніх  років  боролися за перемогу в турнірі. 
За підсумками змагань третє місце посіла команда дівчат Мопрівської СЗШ (вчитель фізкультури Титаренко С.П.), друге місце третій рік поспіль вибороли дівчата Письмечівської СЗШ (вчитель Шмигельська Ф.С.). Чемпіонками теж втретє стали вихованки Мануйленка В.С., дівчата Єлізарівської СЗШ: Письменна Анастасія, Петручик Ольга, Горохова Анастасія, Конторук Катерина, Гаркуша Вікторія.
25 січня в Солоному проходив чемпіонат району серед юнаків. Розпочалися змагання з приємної несподіванки: на відміну від попередніх років в турнірі прийняли участь відразу шість команд: Василівської СЗШ-інтернат, Єлізарівської СЗШ, Жданівчької СЗШ, Письмечівської СЗШ, Широчанської НСЗШ  та господарі змагань - команда юнаків  Солонянської СЗШ №1. На попередньому етапі змагань команди Письмечівської СЗШ та Широчанської НСЗШ зазнали по дві поразки і вибули з боротьби за призові місця. За результатами групових змагань перможцями  виявились команди Солонянської СЗШ №1 та Жданівської СЗШ, другі місця в групах вибороли команди Василівської СЗШ - інтернат та чемпіони двох попередніх років - юнаки Єлізарівської СЗШ. Якщо солоняни прогнозовано переграли суперників з Василівки, то перемога жданівської команди над фаворитами змагань з Єлізарово була несподіваною. Заради спрведливості слід зазначити, що через епідемію вітрянки в складі команди Єлізарівської школи були відсутні троє провідних баскетболістів. 
 У втішному фіналі за третє місце команда з Єлізарово (вчитель фізкультури Мануйленко В.С.) виявилась сильнішою за перспективну команду з Василівки, яку переграла з рахунком 12:6.
В головному фіналі команда Солонянської СЗШ №1 не залишила шансів юнакам з Жданівської СЗШ - 28:2 . В результаті хлопці з Жданово (вчитель Денисенко І.М.) вперше вибороли срібні нагороди, а юнаки Солонянської СЗШ №1(вчитель Якименко Н.Д.) порушили дворічну гегемонію команди Єлізарівської СЗШ  і  стали чемпіонами району. Склад володарів золотих нагород:Гулівець Павло, Купрій Богдан, Ковалевський Ігор, Бабай Максим, Ходак Ігор.
Щиро вітаємо переможців та призерів змагань і їх наставників з новими звитягами. Бажаємо в новому році підтвердити свої високі здобутки, а їх суперникам - наполегливо тренуватись щоб конкурувати з лідерами нинішнього сезону і претендувати на здобуття перемог.  
Переглядів: 511 | Додав: nikolay | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
smileys

Таймер

...

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту

«Методичний портал»


Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz