П`ятниця, 26.04.2024, 09:10
"EXERCITATIO ARTEM PARAT" Вправи породжують майстерність
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2017 » Листопад » 29 » «Учитель року-2018» у номінації "Фізична культура"
20:02
«Учитель року-2018» у номінації "Фізична культура"

Цьогоріч конкурс «Учитель року-2018» має виявити педагогів, готових до реформування освіти в Україні. Як наголосив заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей: «Конкурс є важливим для нас, оскільки він проходитиме у передстартовий рік для реформи Нова українська школа. Ми розуміємо, що зміни в школі відбудуться тоді, коли зміниться учитель, і цей конкурс має допомогти нам виявити проактивних педагогів, тих, хто готовий до змін уже зараз». Ось і у нас в районі два молодих і активних учителя фізкультури випробовували власі сили у фаховому турнірі: Чернов Віталій Сергійович(Микільська на Дніпрі СШ) та Радченко Юрій Олексійович (Петриківська НСШ).. Вперше конкурсанам  2018 року необхідно було зреєструватись на єдиній платформі компанії «Майкрософт Україна» та заповнити реєстраційну форму на сторінці МОН.  Незвичайним було і нововведення створити коротке відеорезюме - міні-розповідь про досвід роботи у школі та унікальні напрацювання.  І ось, 02 листопада - урочисте відкриття районного конкурсу. Всього восьмеро педагогів району, виконавши всі необхідні вимоги реєстрації , стали учасниками районного конкурсу. У номінації  «Українська мова і література» :Пастушенко Н.П. (Криничанська СЗШ), Оришкевич Т.І. (Петриківська НСШ), Усіченко О.А. (Микільська на Дніпрі СЗШ), Янишівська А.С. (Олександропільський НВК), «Фізика» - Сухінський О.А.(Привільнянська СШ), Орел Л.П.(Микільська на Дніпрі СШ). Після побажань вдалого проходження всіх конкурсних випробовувань, які висловили і керівник відділу освіти Солонянської РДА Дармостук М.А., і директор Солонянського районного методичного кабінету Руденко Г.А., і відео-побажань від директорів Микільської на Дніпрі СШ Водоп’янової Л.М,  Петриківської НСШ Шови С.М., Олдександропільського НВК Захарченка В.І.,Привільнянської сШ Курновсової В.Б., Криничанської СШ Шмигельського А.С. конкурсанти з честю пройшли«Тестування з фахової майстерності», «Практичну роботу» та «Методичний практикум». Оцінювало   конкурсні випробовування у номінації «Фізична культура» фахове журі, до складу якого входили Висоцький С.Ф.,директор  ДЮСШ Солонянського району; Константинович О.М., керівник РМО учителів фізичної культури, учитель Звонецько - Хутірської НСШ; Дегтярьов С.О.,учитель Олександропільського НВК; Мельник С.В., учитель Березнуватівської СШ.

Зранку 23 листопада  п’ятикласники та восьмикласники Військової СШ не могли стримати хвилювання, адже сьогодні у них будуть незвичайні уроки фізкультури!  Валентин Анатолійович Клешня, їх «рідний» учитель буде лише спостерігати за уроками, а проведуть їх учасники районного конкурсу «Учитель року» Віталій Сергійович та Юрій Олексійович. Не менше, а, мабуть, ще більше хвилювалися конкурсанти, адже за їх професійними уміннями та майстерністю спостерігали, окрім журі, і всі учителі фізичної культури шкіл району. Інноваційні ідеї,  широкий спектр стратегій навчання, розвиток дітей не лише фізично, але й інтелектуально - все це продемонстрували конкурсанти.

Переможцем районного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018» став вчитель фізичної культури Петриківської НСШ Радченко Юрій Олексійович.  Чернов Віталій Сергійович - лауреат.

Попереду у Юрія Олексійовича - нова вершина, яку необхідно буде подолати у грудні - обласний етап конкурсу.

Тож бажаємо йому наснаги, сил та невичерпної енергії для успішного виступу на обласному рівні!

Фотозвіт

Переглядів: 440 | Додав: nikolay | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
smileys

Таймер

...

Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Друзі сайту

«Методичний портал»


Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz