Субота, 27.04.2024, 02:39
"EXERCITATIO ARTEM PARAT" Вправи породжують майстерність
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 16 » Кубок Полімерки: і знову кращі тритузняни
12:52
Кубок Полімерки: і знову кращі тритузняни

   Сім команд загальноосвітніх шкіл району прийняли участь в фіналі цьогорічної командної першості з настільного тенісу на призи Кубка Полімерки, яка пройшла в спортивній залі Тритузнянського НВК. На цей раз учасниками змагань були команди Криничанської СЗШ, Єлізарівської СЗШ, Письмечівської СЗШ, Солонянських СЗШ №1, СЗШ №2,  Олександропільського  та Тритузнянського НВК. На попередньому етапі команди були розділені на дві підгрупи, в яких для продовження боротьби потрібно було вибороти перше або друге місце. В групі А кращими виявились команди Криничанської СЗШ та Олександропільського НВК; в групі Б - Тритузнянського НВК та Єлізарівської СЗШ, вони і продовжили боротьбу за головні нагороди турніру. В півфіналі криничани впевнено перемогли єлізарівців з рахунком 4:0, а тритузняни у напруженій боротьбі були кращими за олександропільців – 3:2. У втішному фіналі за третє місце команда Олександропільського НВК переграла команду Єлізарівської СЗШ з рахунком 3:1. А в головному фіналі після чотирьох поєдинків рахунок був нічийним 2:2 і для виявлення чемпіона довелося проводити додаткову гру, де змішані пари повинні були поставити всі крапки над «і». В результаті сильнішими виявились юні спортсмени з Тритузного, - і саме вони другий рік поспіль стали чемпіонами району. Вихованці Баралей І.М. - команда Тритузнянського НВК виступали в такому складі: Буйневич Артур, Білінський Іван, Терентьєв Ігор та Завгородня Вікторія,, на другому місці прогресуюча команда Криничанської СЗШ (вчитель фізкультури Шмигельська В.М.),  на третьому - Олександропільського НВК (Дегтярьов С.О.).

Кубок Полімерки, який вже на протязі п'яти років включено до районної Спартакіади школярів Солоняншини, проводиться за традиційної фінансової підтримки директора заводу "ТОВ Полімердеталь" Кравченка В.Я. Ось і в цьому році за ініціативи Володимира Яковича надано спонсорську допомогу на придбання призів, медалей і грамот, Відділ освіти райдержадміністрації, РНМК, оргкомітет з проведення районних змагань висловлює щиру вдячність Володимиру Яковичу та очолюваному ним трудовому колективу за підтримку розвитку дитячого спорту в районі.     

           За результатами районної першості була сформована збірна району у складі Яницького Дениса, Вовка Валерія, Рибалко Ельміри з Криничанської СЗШ, Буйневича Артура та Завгородньої Вікторії з Тритузнянського НВК. Наші юні спортсмени прийняли участь в обласних зональних  змаганнях. На жаль, в рівній боротьбі за вихід в фінальну частину змагань наша команда поступилася з рахунком 2:3 сильній команді фінансово-економічного ліцею м. Дніпро. Та ми віримо, що вже в наступному році  наші юні спортсмени-тенісисти  досягнуть значно кращих результатів, бо за останні два роки в багатьох школах району з’явились нові тенісні столи, а вчителі фізкультури в малокомплектних школах на уроках фізкультури практикують вивчення модуля «Настільний теніс»  

 

Переглядів: 404 | Додав: nikolay | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
smileys

Таймер

...

Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту

«Методичний портал»


Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz