П`ятниця, 26.04.2024, 03:02
"EXERCITATIO ARTEM PARAT" Вправи породжують майстерність
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

  Розпочався новий 2015-2016 навчальний рік. РМО вчителів фізкультури Солонянщини щиро вітає всіх колег з новою зустріччю з улюбленими вижованцями. Зичимо всім міцного здоров'я, родинного тепла, особистого щастя, вагомих успіхів у справі навчання та виховання нового покоління українців.Нехай кожен проведений вами урок буде інтерактивним, здоров'язберігаючим, результативним і головне - цікавим для учнів. Для амбітних вчителів розміщуємо  Календар районної Спартакіади, під час проведення якої можуть розкрити свої таланти ваші вихованці. Бвжаємо удачі - нехай переможуть сильніші!

Переглядів: 468 | Додав: nikolay | Дата: 30.10.2015 | Коментарі (0)

    Вивчення модуля "Баскетбол" за новою програмою навчального предмету "Фізкультура" розпочинається в 5 класі. На відміну від таких популярних видів спорту як футбол та волейбол,вивчення  яких протягом десятиліть домінують в навчальних закладах району, баскетбол прижився в сортивних залах та майданчиках наших шкіл набагато гірше. Це пов'язано, на мою думку, з кількома причинами: по-перше, для занять цим видом спорту потрібно обладнати в спортивній залі або на шкільному подвір'ї  баскетбольну   площадку; по-друге, щоб мати гарні результати портрібно ретельно і системно розвивати в учнів навички ведення м'яча, своєчасної і точної передачі м'яча партнеру, влучного кидання м'яча в корзину, а головне,- вчитель фізкультури повинен бути палким прихильником і шанувальником цієї захоплюючої гри. На жаль, таких вчителів в нашому районі небагато, їх можна перерахувати, як кажуть в народі, на пальцях одні ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: nikolay | Дата: 16.02.2015 | Коментарі (0)

   Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України цьогорічні осінні канікули вдічі більші, в порівнянні з традиційними. Скориставшись тим, що надворі ще по-осінньому тепла погода, саме в ці дні були проведені фінали  районних змагань по трьох вікових групах. Першими помірялись силами юнаки 2001 року народження. Перегравши суперників з Солонянської СЗШ №2 з рахунком 3:0 та Солонянської СЗШ №1 2:0 перше місце другий рік поспіль виборола команда Петриківської НСЗШ (вчитель фізкультури Радченко В.О.). В грі за срібні нагороди в рівній боротьбі трохи везучишими були хлопці з СЗШ №1, вони переграли своїх суперників з СЗШ №2 з рахунком 1:0. Отже, друге місце за командою Солонянської СЗШ №1 (вчитель Дмітрієв П.М.), а третє -  Солонянської СЗШ №2 (вчительРиков С.М.). Чемпіонами у віковій групі U - 2001 стали: Осійчук Коля, Магас Едік, Кулак Толя, Колесніков Артем, Бондаренко Коля, Полікарпов Володя, Мовчан Рома, Мовчан віталій, Головченко Женя, Г ... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: nikolay | Дата: 31.12.2014 | Коментарі (0)

   Футзал - один з найбільш популярних видів спорту серед школярів Солонянщини в останні роки. Його ще називають міні футболом. І справді, заняття ним дає можливість шліфувати майстерність та підтримувати спортивну форму юних футболістів в зимовий час. В цьогорічному калкндарі районної Спартакіади передбачено змагання з футзалу як серед команд юнаків так і серед дівчат. Обидва турніри проведені наприкінці осені показали зрослу майстерність юних спортсменів та підвищену конкуренцію кращих шкільних команд району. Так в турнірі юнаків  за чотири путівки до фіналу на відбірковому етапі боролось відразу 14 команд, по сім в спортивних залах  Новопокровської та Жданівської СЗШ. В Новопокровці кращими виявились футзалісти Олександропільського НВК та Новопокровської СЗШ, які зуміли обійти команди Єлізарівської, Березнуватівської, Петриківської, Письмечівської та Мопрівської шкіл. В Жданово путівки до фіналу завоювали команди Солонянської ... Читати далі »

Переглядів: 476 | Додав: nikolay | Дата: 30.12.2014 | Коментарі (0)

        Командний чемпіонат району з настільного тенісу серед учнів шкіл району вдруге проводився під егідою головного спонсора ТОВ "Завод Полімердеталь". Турнір на Кубок Полімерки на цей раз зібрав дев'ять команд. На жаль, через фінансові проблеми не прибули на змагання традиційно сильні команди Дзержинівської, Письмечівської, Привільнянської, Жданівської СЗШ та Широчан-ської ШСЗШ. Зате команди, які заявились на змаання продемонстрували зрослу майстерність та волю до перемоги. Про завзяту боротьбу за тенісними столами свідчить той факт, що під час турніру для виявлення переможця  у восьми іграх довелося проводити додаткову парну зустріч. Навіть, фаворитам і переможцям змагань - команді Василівської СЗШ таке випробування  влаштували суперники з Криничанської СЗШ. До речі, саме ця команда була найближчою до того щоб стати призерами змагань, але поступившись в рівній боротьбі суперникам з Тртитузнянського та Олександропіл ... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: nikolay | Дата: 29.12.2014 | Коментарі (0)

      17 вересня стартував перший офіційний турнір Спартакіади школярів Солонянщини - змагалися юнаки 2001 року народження в зональних змаганнях на призи клубу "Шкіряний м'яч". В турнірі прийняли участь 16 команд ЗНЗ району. Путівки до фіналу вибороли юні футболісти Петриківської НСЗШ, Дзержинівської СЗШ, Єлізарівської СЗШ, Аполонівської НСШ, Новопокровської СЗШ, Мопрівської СЗШ, Солонянської СЗШ №1 та Солонянської СЗШ №2. Щиро вітаємо переможців зональних змагань та їх наставників.Бажаємо нових перемог в фінальному турнірі.   Відзначаємо  позитивну динаміку збільшення кількості учасників наших змагань. Приємно, що в турнірі поряд з постійними учасниками - футболістами Березнуватівської, Башмачанської, Жданівської, Василівської, Військової СЗШ, Олександропільського НВК, прийняли участь новачки змагань - спортсмени Калинівської НСЗШ. Фінал цієї вікової групи пройде 22 жовгня на спортивному майданчику Солонянської СЗШ №2.  ... Читати далі »

Переглядів: 517 | Додав: nikolay | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)

        Розпочався новий 2014-2015 н.р. Методичне об'єднання вчителів фізкультури Солонянського району щиро вітає учнів та  педагогів навчальних закладів району з початком нової подорожі у Світ Пізнання, Мудрості та Здоров'я. Зичимо всім учасникам навчально - виховного процесу удач, перемог і міцного - преміцного здоров'я.  В новому навчальному році на учнів основної та старшої школи чекає багато захоплюючих спортивних змагань в рамках Спартакіади школярів Солонянщини. Розміщуємо Календар змагань на І семестр. Запрошуємо до активної участі юних спортсменів.. 

Переглядів: 470 | Додав: nikolay | Дата: 17.09.2014 | Коментарі (0)

     В суботу 15 березня 33 юнаки з 11 шкіл району прийняли участь в чемпіонаті району з настільного тенісу, який пройшов в спортивній залі Василівської СЗШ - інтернат. Місце проведення змагань вибрано не випадково. Бо саме у Василівці зараз- центр розвитку цього виду спорту. Стараннями голови районної організації, керівника гуртка  настільного тенісу Москаленка О.В. при підтримці директора школи Саліженко А.М. в школі створено зразкові умови для занять юних спортсменів.  До позитивів турніру слід віднести появу серед учасників змагань учнів Микільської на Дніпрі СЗШ (вчитель фізкультури Чернов В.С.), Новомар'ївської НСЗШ (вчитель Самофал В.Ф.)  . На жаль, не прийняли участі в змаганнях юнаки Дзержинівської, Жданівської, Криничанської, Березнуватівської, Новопокровської, Солонянської СЗШ №2, які традиційно претендують на позитивні результати.
    На попередньому етапі суперники були розподілені на шість відбіркових груп, де за круговою с ... Читати далі »
Переглядів: 568 | Додав: nikolay | Дата: 17.03.2014 | Коментарі (0)

      В суботу 01 березня в спортивній залі Тритузнянського НВК проведено чемпіонат з настільного тенісу серед дівчат ЗНЗ району, присвячений першому весняному святу - Міжнародному жіночому Дню 8 Березня. 13 найсильніших тенісисток з п'яти шкіл району боролись за перемогу. Традиційно учасниками таких  змагань являються дівчата Тритузнянського НВК, Василівської СЗШ - інтернат, Єлізарівської, Криничанської та Письмечівської СЗШ. На жаль, не прийняли участь в цьогорічних змаганнях дівчата з Жданівської, Березнуватівської, Мопрівської, Новопокровської, Башмачанської, Привільнянської, Солонянської СЗШ №1, Широчанської та Новомар'ївської НСЗШ, де є всі потенційні можливості розвивати цей прекрасний вид спорту.
     Змагання пройшли за круговою системою, де кожна з учасниць зустрілась з 12 суперницями в очній зустрічі. Слід відзначити, що склад учасників фіналу був досить представниц ... Читати далі »
Переглядів: 545 | Додав: nikolay | Дата: 06.03.2014 | Коментарі (0)

      Цьогорімний чемпіонат району з волейболу серед юнаків шкіл району проводився в два етапи: відбіркові перегони пройшли наприкінці січня в спортивних залах Новопокровської СЗШ та Солонянської СЗШ №1. Всього прийняло участь          10 команд: Башмачанська, Військова, Солонянська СЗШ №1, Солонянська СЗШ №2, Широчанська НСЗШ змагались в Солоному, Березнуватівська, Єлізарівська, Криничанська, Незабудинська, Новопокровська СЗШ - в Новопокровці. На жаль, не прийняли участі в змаганнях традиційно сильні команди Привільнянської, Мопрівської, Жданівської СЗШ та Олександропільського НВК.                                                                                                           ... Читати далі »
Переглядів: 618 | Додав: nikolay | Дата: 21.02.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Пошук
smileys

Таймер

...

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

«Методичний портал»


Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz